Lingzhi praktijken voor traditionele Chinese acupunctuur zijn gespecialiseerd in de bestrijding van neusproblemen, zoals neusontsteking, neusbijholteontsteking (sinusitis), langdurige verstopping, snurken, hooikoorts en verlies van reuk- en smaakvermogen. Ook heeft Lingzhi praktijk een uitstekende reputatie bij het verhelpen van chronische hoofdpijn en migraine. Veel tevreden cliënten weten inmiddels de weg naar één van de praktijken te vinden. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor andere klachten. Wij zijn gevestigd in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

Wij zien traditionele Chinese geneeswijzen als aanvullend aan Westerse geneeskunde. In veel gevallen bent u beter af met Westerse geneeskunde. Maar wij hebben ook gemerkt dat met acupunctuur en Chinese kruiden resultaten te behalen zijn die artsen in het ziekenhuis niet voor mogelijk houden. Kennis over ziekte en gezondheid die in de loop van duizenden jaren is doorgegeven en verbeterd, blijkt ook voor ons nog zeer waardevol.

Gezondheid en ziekte gaat over balans. Met acupunctuur proberen we die balans op een natuurlijke manier weer te herstellen. En gelukkig is dit in veel gevallen mogelijk. Als u gezondheidsproblemen heeft, wacht niet te lang met het zoeken van medische hulp. Klachten gaan vaak niet vanzelf over en kunnen verergeren. Wilt u weten of acupunctuur ook voor uw gezondheidsproblemen geschikt is, neem dan gerust contact met ons op. Wij snappen dat acupunctuur soms best een hoge drempel is. Een vrijblijvend telefonisch gesprek of bezoek aan de praktijk kan daarom altijd (wel op afspraak).

Wij zijn lid van de Nederlandse en Europese beroepsverenigingen voor Chinese acupunctuur. Deze beroepsverenigingen stellen hoge eisen aan het lidmaatschap, zoals frequente bij- en nascholingen. Door dit lidmaatschap weet u dat u met een erkende en veilig werkende therapeuten te maken hebt.

Verzekeringsmaatschappijen vergoeden een deel van de kosten van een consult vanuit de aanvullende verzekering. Kijk dit na in uw eigen polis of vraag het ons!

Wij heten u van harte welkom in één van onze praktijken.
Contact
Bel voor meer informatie of een afspraak:

Ling Zhi praktijk Amsterdam
Pieter Calandlaan 1127
1069 SE Amsterdam
telefoon: 020 – 78 57 698
e-mail: amsterdam@lingzhi.nl

Ling Zhi praktijk Rotterdam (Randweg)
Randweg 21
3074 BH Rotterdam
telefoon: 010 – 29 19 380
e-mail: rotterdam@lingzhi.nl

Ling Zhi praktijk Den Haag
De la Reyweg 42
2571 GC Den Haag
telefoon: 06 – 45 10 71 57
e-mail: denhaag@lingzhi.nl

Ling Zhi praktijk Zoetermeer
Zaansgroen 17
2718 GL Zoetermeer
telefoon: 06 – 45 10 71 57
e-mail: zoetermeer@lingzhi.nl
http://www.lingzhi.nl/