foto09

foto07

Exotisch genieten in restaurant “De Chinese Muur”
(bij pretpark Drievliet)

De sfeer in restaurant “De Chinese Muur” is onmiskenbaar Aziatisch.
Dat komt door de goudvissenvijver in de entreehal, door de vele prachtige antieke boedhabeelden, het houtsnijwerk en de schilderingen die overal in het restaurant staan.

Eigenaar Cheng van “De Chinese Muur” is zichtbaar trots op de aankleding van zijn enorme restaurant. Strak modern is op geraffineerde wijze gecombineerd met traditionele Chinees. Het beste van twee werelden en dat geldt eigenlijk ook voor de keuken van “De Chinese Muur”.

Al sinds jaar en dag vinden mensen in grote getalen hun weg naar “De Chinese Muur” dat ook eens pittoresk is gelegen aan de Vliet, de waterweg die tweeduizend jaar geleden door de Romeinen werd gegraven. Hoewel “De Chinese Muur” niet ver van het centrum van Den Haag ligt, heeft het over ruimtegebrek niet te klagen. In het grote restaurant passen met gemak 350 mensen en ook niet onbelangrijk, er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Hoewel het restaurant plaats biedt aan zoveel personen is het toch raadzaam om een plaats te reserveren, om teleurstelling te voorkomen.

Zoals gezegd is “De Chinese Muur” een immens populair restaurant. Vooral in het weekend en feestdagen wil het nog wel eens vol zijn.

Adres en telefoon

Jan Thijssenweg 16
2495 AH Den Haag (Drievliet)

T. 070 – 399 27 76
T. 070 – 399 82 26
F. 070 – 319 12 88
E. info@chinesemuurdenhaag.nl
Openingstijden

Maandag t/m donderdag
12:00 – 22:00 uur
Vrijdag t/m zondag & feestdagen
12:00 – 22:30 uur

http://chinesemuurdenhaag.nl/